Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Boom Box in School Yard : Stockfoto
1980's era 'Boom Box' on ground in a school yard, close-up

Boom Box in School Yard

Credits: 
PM Images
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
1980's era 'Boom Box' on ground in a school yard, close-up
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
90439799
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.257 x 3.370 px (44,51 x 28,53 cm) - 300 dpi - 10,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Boom Box In School Yard Stockfoto1980-1989,Absentie,Bakstenen muur,Boombox,Buitenopname,Close-up,Communicatie,Dag,Draagbare stereo,Enkel object,Fotografie,Horizontaal,Kunst Cultuur en Vermaak,Lawaai,Luidspreker,Muziek,New Jersey,Nostalgie,Ouderwets,Personal Cassette Player,Retrostijl,Techniek,Verenigde Staten,Verouderd,Videocassette,Vignettering,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Phil Leo / Michael Denora1980's era 'Boom Box' on ground in a school yard, close-up