Bookshop owner in his shop : Stockfoto

Bookshop owner in his shop

Credits: 
Richard Drury
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
151991131
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.481 px (44,20 x 29,47 cm) - 300 dpi - 11,9 MB
Bookshop Owner In His Shop Stockfoto 151991131Boekwinkel,Eigenaar,Trots,Bedrijfsleven,Echte mensen,In de camera kijken,Staan,35-39 jaar,Armen over elkaar,Europese etniciteit,Frontaal,Groot-Brittannië,Mensen,Portret,Alleen mannen,Binnenopname,Boekenplank,Overvloed,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Baard,Begeleiding,Boek,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Detailhandel,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kalend,Keus,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Norfolk - Engeland,Norwich,Overhemd,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica ©richarddrury