Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bookshop owner in his shop : Stockfoto

Bookshop owner in his shop

Credits: 
Richard Drury
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151991131
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.481 px (44,20 x 29,47 cm) - 300 dpi - 11,9 MB
Bookshop Owner In His Shop Stockfoto35-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Armen over elkaar,Baard,Bedrijfsleven,Begeleiding,Binnenopname,Boek,Boekenplank,Boekwinkel,Bovenlichaam,Dag,Deskundigheid,Detailhandel,Echte mensen,Eigenaar,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Kalend,Keus,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Norfolk - Engeland,Norwich - Engeland,Overhemd,Overvloed,Portret,Staan,Trots,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Iconica ©richarddrury