Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Board room meeting : Stockfoto
Board room meeting consisting of seven instances of same person sitting around table.

Board room meeting

Bijschrift:
Board room meeting consisting of seven instances of same person sitting around table.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
151567289
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Paul M O'Connell
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.394 x 2.951 px (37,20 x 24,99 cm) - 300 dpi - 7,14 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Board Room Meeting Stockfoto 151567289Vergadering,Vergaderruimte,Leiderschap,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Bedrijfsleven,Discussie,Mensen,Tafel,Groot bedrijf,Debat,Planning,Conferentietafel,Alleen mannen,Handen in de lucht,Bureaustoel,Medewerker,Staan,Mannelijk,Zitten,Drinken,Dubbelopname,Glas,35-39 jaar,Alleen mid-volwassen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Bloem,Bovenlichaam,Collega,Communicatie,Compleet pak,Dag,Digitaal samengesteld beeld,Dublin - Ierland,Fles,Fotografie,Goed gekleed,Gordijn,Horizontaal,Ierland,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mid-volwassen,Middelgrote groep mensen,Schrijfgerei,Stoel,Vaas,Vasthouden,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © copyright Paul O ConnellBoard room meeting consisting of seven instances of same person sitting around table.