Bloody hand red painting : Stockfoto
Hand arm shadow flash light red hand.

Bloody hand red painting

Credits: 
by Josep Fonti
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Hand arm shadow flash light red hand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106960378
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.868 x 5.802 px (32,75 x 49,12 cm) - 300 dpi - 5,49 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bloody Hand Red Painting StockfotoAlleen volwassenen,Bizar,Bloed,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Humor,Identiteit,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke hand,Menselijke ledematen,Mensen,Onderdeel van,Raadsel,Rood,Schaduw,Sproeien,Studiofoto,Verf,Verticaal,Vloeistof,Volwassen,Witte achtergrondPhotographer Collection: Moment Select © 2010 Josep FontiHand arm shadow flash light red hand.