Blonde boy holding stick : Stockfoto
Blonde boy holding stick. He standing in garden with purple flowers in background.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Blonde boy holding stick

Credits: 
Edoardo Frola
Bijschrift:
Blonde boy holding stick. He standing in garden with purple flowers in background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141998420
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.437 x 4.494 px (37,57 x 38,05 cm) - 300 dpi - 12 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Blonde Boy Holding Stick StockfotoKind,Voor- of achtertuin,Stok,Vasthouden,1969,2-3 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Bloem,Blond haar,Bovenlichaam,Breekbaarheid,Buitenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Grijze ogen,In de camera kijken,Italië,Kindertijd,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Natuur,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Paars,Pony,Portret,Retrostijl,Schattig,Staan,Tevreden,Verticaal,Vrije tijd,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Fototrove � 1969 Edoardo FrolaBlonde boy holding stick. He standing in garden with purple flowers in background.