A blond woman wearing sunglasses : Stockfoto
A head and shoulders shot of a woman standing in the sun


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A blond woman wearing sunglasses

Credits: 
Justin Case
Bijschrift:
A head and shoulders shot of a woman standing in the sun
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157017898
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.400 x 5.100 px (28,79 x 43,18 cm) - 300 dpi - 6,93 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Blond Woman Wearing Sunglasses StockfotoCool,Zonnebril,Stad,Zonlicht,Mensen,Blond haar,Stadsleven,Alleen vrouwen,Hip,Jong volwassen,Volwassen,Eén persoon,Schoonheid,Duitsland,Berlijn,Kleurenfoto,Staan,Vrije tijd,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Fotografie,Hoofdstad,Mouwloos bovenstuk,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,Verticaal,WegkijkenPhotographer Collection: Photonica Justin CaseA head and shoulders shot of a woman standing in the sun