Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Blank hollywood star : Stockfoto
Hollywood, walk of fame, empty, blank star on sidewalk.

Blank hollywood star

Credits: 
Grant Faint
Bijschrift:
Hollywood, walk of fame, empty, blank star on sidewalk.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102968171
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.472 x 4.999 px (29,40 x 42,32 cm) - 300 dpi - 9,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Blank Hollywood Star StockfotoBeroemdheden,Roem,Stervorm,Hollywood Walk of Fame,Filmindustrie,Glamour,Beroemde plaats,Luxe,Stoep,Verenigde Staten,Buitenopname,Californië,De stad Los Angeles,Fotografie,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Tekstveld,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice Grant FaintHollywood, walk of fame, empty, blank star on sidewalk.