Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
2 blank billboards : Stockfoto
2 blank billboards

2 blank billboards

Bijschrift:
2 blank billboards
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
91274521
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Martha Lazar
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.518 x 4.725 px (29,79 x 40,01 cm) - 300 dpi - 6,56 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
2 Blank Billboards Stockfoto 91274521Reclamebord,Advertentie,Verticaal,Onbeschreven,Communicatie,Buitenopname,Zonder mensen,Staat New York,Absentie,Bewolkt,Brooklyn - New York,Dag,Fotografie,Gelegenheid,Laag camerastandpunt,Recessie,Twee objecten,Verenigde Staten,WolkPhotographer Collection: Photonica Martha Lazar 20092 blank billboards