Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Black Headed Weaver : Stockfoto
Black Headed Weaver building nest

Black Headed Weaver

Credits: 
Manoj Shah
Bijschrift:
Black Headed Weaver building nest
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
137689759
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.456 x 5.184 px (29,26 x 43,89 cm) - 300 dpi - 5,2 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Black Headed Weaver StockfotoWevervogel,Vliegen,Vogel,Vogelnest,Buitenopname,Close-up,Dag,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,In de lucht zwevend,Kenia,Kleurenfoto,Maken,Masai Mara National Reserve,Onscherpe achtergrond,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verticaal,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank MANOJ SHAHBlack Headed Weaver building nest