Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Black businesswoman looking at bar graph on digital tablet : Stockfoto

Black businesswoman looking at bar graph on digital tablet

Credits: 
Blend Images/Jetta Productions
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
131575504
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Vetta
Black Businesswoman Looking At Bar Graph On Digital Tablet Stockfoto 131575504Tablet-pc,Over shoulder,Tabel,Kijken,Vasthouden,Grafiek,Analyseren,Close-up,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Afro-Amerikaanse etniciteit,Zakenvrouw,Eén persoon,Financiën,Werken,Staafgrafiek,Mensen,Computeren,Internet,Voorspellen,Bedrijfsstrategie,Enkel object,Groot bedrijf,Alleen volwassenen,Onderzoeken,Strategie,Tekstveld,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Fotografie,Gemak,Horizontaal,Kleurenfoto,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onscherpe achtergrond,Planning,Seattle,Techniek,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Washington staat,WerkneemsterPhotographer Collection: Vetta