Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Black businessman standing at desk in office : Stockfoto

Black businessman standing at desk in office

Credits: 
Blend Images/Peter Dressel
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
160668931
Collectie:
Brand X Pictures
Black Businessman Standing At Desk In Office StockfotoZakenman,Mannen,In de camera kijken,Portret,Bedrijfsleven,Bureau,30-34 jaar,Eén persoon,Frontaal,Trots,Werken,Groot bedrijf,Kantoor,30-39 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Computer,Glimlachen,Staan,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Computermuis,Computertoetsenbord,Desktop-pc,Driekwartlengte,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Modern,Stad New York,Techniek,Tekstveld,Verenigde Staten,Volwassen,Vrolijk,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Brand X Pictures