Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
BILLBOARD, ROUTE 22, NEW YORK STATE : Stockfoto

BILLBOARD, ROUTE 22, NEW YORK STATE

Credits: 
Frank Whitney
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10133347
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.089 x 3.393 px (43,09 x 28,73 cm) - 300 dpi - 5,69 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Billboard Route 22 New York State StockfotoAfgelegen,Bord,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gelegenheid,Horizontaal,Kleurenfoto,Landweg,Leeg,Marketing,Meerdere baans snelweg,Noord-Amerika,Onbeschreven,Reclamebord,Staat New York,Tekstveld,Verenigde Staten,Vervoer,Weg,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank