Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
BILLBOARD, ROUTE 22, NEW YORK STATE : Stockfoto

BILLBOARD, ROUTE 22, NEW YORK STATE

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
10133347
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Frank Whitney
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.089 x 3.393 px (43,09 x 28,73 cm) - 300 dpi - 5,69 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Billboard Route 22 New York State Stockfoto 10133347Reclamebord,Weg,Meerdere baans snelweg,Onbeschreven,Bord,Marketing,Verenigde Staten,Horizontaal,Afgelegen,Buiten de steden gelegen gebied,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gelegenheid,Kleurenfoto,Landweg,Leeg,Noord-Amerika,Staat New York,Tekstveld,Vervoer,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank