Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bicycle rickshaws on Chandni Chowk, Old  Delhi. : Stockfoto
Delhi, National Capital Territory of Delhi, India, Indian Sub-Continent, Asia

Bicycle rickshaws on Chandni Chowk, Old Delhi.

Credits: 
Richard I'Anson
Bijschrift:
Delhi, National Capital Territory of Delhi, India, Indian Sub-Continent, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148904837
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.026 x 2.605 px (34,09 x 22,06 cm) - 300 dpi - 5,68 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bicycle Rickshaws On Chandni Chowk Old Delhi StockfotoOntwikkelingslanden,Chandni Chowk,India,Stad,Straat,Alleen volwassenen,Azië,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Delhi,Driekwartlengte,Druk,Echte mensen,Een groep mensen,Fiets,Fotografie,Gebouw exterieur,Grote groep mensen,Horizontaal,Indiaas subcontinent,Indiase etniciteit,Kleurenfoto,Levensstijl,Mensen,Op de rug gezien,Riksja,Stadsleven,Stadsstraat,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verkeer,Vervoer,Vervoermiddel,Voetganger,WegPhotographer Collection: Lonely Planet Images Delhi, National Capital Territory of Delhi, India, Indian Sub-Continent, Asia