Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bhangra street dance party outside Sail and Anchor pub. : Stockfoto
Australia, Western Australia, Fremantle,

Bhangra street dance party outside Sail and Anchor pub.

Bijschrift:
Australia, Western Australia, Fremantle,
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
85866488
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Orien Harvey
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.971 x 2.647 px (33,62 x 22,41 cm) - 300 dpi - 3,52 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bhangra Street Dance Party Outside Sail And Anchor Pub Stockfoto 85866488Straatfeest,Feest,Australië,Straat,Fremantle,Uitvoerende kunst voorstelling,Uitvoering,Australische cultuur,Bar - gebouw,Bewogen,Bouwwerk,Buitenopname,Culturen,Dag,Dansen,Een groep mensen,Evenement,Fotografie,Frontaal,Gemengde leeftijdscategorie,Grote groep mensen,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Levensgebeurtenissen,Mensen,Muziek,Plezier,Reizen,Stad,Stadsstraat,Viering,Vrije tijd,West-Australië,ZeilPhotographer Collection: Lonely Planet Images Australia, Western Australia, Fremantle,