best friends having fun in school : Stockfoto
Africa, real people, Bamako


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Best friends having fun in school

Credits: 
CommerceandCultureAgency
Bijschrift:
Africa, real people, Bamako
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
140792638
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 10,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Best Friends Having Fun In School StockfotoAfrika,Mali,Tiener,14-15 jaar,18-19 jaar,Bamako,Binnenopname,Dag,Echte mensen,Fotografie,Geluk,Hoofd schuin,Hoofddoek,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Leren,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderwijs,Onscherpe achtergrond,Oorbel,Portret,Portretfoto,Pret,Saamhorigheid,Schoolgebouw,Staan,Stralende lach,Tienermeisjes,Twee personen,Volwassen,Vriendschap,Vrolijk,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank CommerceandCultureAgencyAfrica, real people, Bamako