Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bejewelled bride with henna hands at Mumbai wedding. : Stockfoto
Indian Sub-Continent, India, Maharashtra, Mumbai

Bejewelled bride with henna hands at Mumbai wedding.

Bijschrift:
Indian Sub-Continent, India, Maharashtra, Mumbai
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
103822500
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Gerard Walker
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.882 x 2.697 px (32,87 x 22,83 cm) - 300 dpi - 4,19 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bejewelled Bride With Henna Hands At Mumbai Wedding Stockfoto 103822500Mumbai,Hennatatoeage,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruid,Bruiloft,Close-up,Consumerproduct,Culturen,Evenement,Eén persoon,Fotografie,Hand,Horizontaal,India,Indiaas subcontinent,Indiase cultuur,Juwelen,Kleurenfoto,Levensgebeurtenissen,Lichaamsversiering,Maharashtra,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Met juwelen bezet,Middelste deel,Trouwceremonie,Van de zijkant,Volwassen,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Indian Sub-Continent, India, Maharashtra, Mumbai