Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Beijing, People's Republic of China. McDonald's and other signs compete for commuters' attention. : Stockfoto

Beijing, People's Republic of China. McDonald's and other signs compete for commuters' attention.

Credits: 
xPACIFICA
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
ngs51_0170
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.394 px (43,18 x 28,74 cm) - 300 dpi - 7,72 MB
Release-informatie:
Geen release vereist
Beijing Peoples Republic Of China Mcdonalds And Other Signs Compete For Commuters Attention StockfotoAdvertentie,Alleen volwassenen,Auto,Aziatische etniciteit,Bord,Buitenopname,Chinees - Taal,Chinese cultuur,Chinese tekens,Contrasten,Dag,Fastfoodrestaurant,Fiets,Fietsen,Forens,Fotografie,Gebouw exterieur,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijke gelijkenis,Mannen,Marketing,McDonald's,Mensen,Mensen op de achtergrond,Peking,Reclamebord,Reizen,Routine,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Symbool,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Vervoer,Vlag,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: National Geographic