Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Beijing, People's Republic of China. A billboard of Mohammed Ali looms over Chinese pedestrians. : Stockfoto

Beijing, People's Republic of China. A billboard of Mohammed Ali looms over Chinese pedestrians.

Credits: 
Richard Nowitz
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
56266028
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
2.448 x 3.264 px (20,73 x 27,64 cm) - 300 dpi - 3,79 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Beijing Peoples Republic Of China A Billboard Of Mohammed Ali Looms Over Chinese Pedestrians Stockfoto 56266028Muhammad Ali,Reclamebord,China,Advertentie,Bank,Volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Bokshandschoen,Buitenopname,Chinese etniciteit,Dag,Decor,Een groep mensen,Fotografie,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Middelgrote groep mensen,Peking,Sport,Sportartikelen,Sportiviteit,Ten voeten uit,Vechtsport,Verticaal,VoetgangerPhotographer Collection: National Geographic