Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Beijing Dongzhimen development : Stockfoto
Development in Beijing is decentralized and leaves some areas bare.

Beijing Dongzhimen development

Credits: 
Eric Gregory Powell
Bijschrift:
Development in Beijing is decentralized and leaves some areas bare.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
95625691
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.760 x 3.808 px (40,30 x 32,24 cm) - 300 dpi - 15 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Beijing Dongzhimen Development StockfotoOmwalling,Stad,Straat,Stadsstraat,Zonder mensen,Gebouw exterieur,Stadsleven,Buitenopname,Dag,Stadsbeeld,Straatlamp,Absentie,Asfalt,Modern,Peking,Fotografie,China,Architectuur,Heldere lucht,Horizontaal,Hoofdstad,Vervoer,WegmarkeringPhotographer Collection: The Image Bank Eric Gregory PowellDevelopment in Beijing is decentralized and leaves some areas bare.