Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bedbugs on a bed sheet : Stockfoto
Bedbugs (Cimex lectularius) an haematophagous species in progression worldwide attacking people in their beds at night

Bedbugs on a bed sheet

Credits: 
Roger Eritja
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Bedbugs (Cimex lectularius) an haematophagous species in progression worldwide attacking people in their beds at night
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154378663
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.387 px (43,18 x 28,68 cm) - 300 dpi - 6,25 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bedbugs On A Bed Sheet StockfotoBedwants,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laken,Middelgrote groep dieren,Plaagdier,Spanje,Studiofoto,Ten voeten uit,Textiel,Ziekte,Zonder mensenPhotographer Collection: Oxford Scientific Roger Eritja 2012Bedbugs (Cimex lectularius) an haematophagous species in progression worldwide attacking people in their beds at night