Beauty and the Beast : Stockfoto
Woman in bikini she sitting on beach.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Beauty and the Beast

Credits: 
Gianfranco DiNuzzo (Giodinu)
Bijschrift:
Woman in bikini she sitting on beach.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109150899
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.809 x 2.539 px (32,25 x 21,50 cm) - 300 dpi - 4,37 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Beauty And The Beast StockfotoStrand,Ontspanning,Italië,Bikini,Op de rug gezien,Steen,Alleen één vrouw,Buitenopname,Mensen,Zitten,Italiaanse cultuur,Plezier,Volwassen,Vrije tijd,Zee,Solitair,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Berg,Dag,Driekwartlengte,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Mid-volwassen,Natuur,Reisbestemmingen,Vico Equense,Warrig haar,WolkPhotographer Collection: Moment Select @2010 Gianfranco Di NuzzoWoman in bikini she sitting on beach.