Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Beauty and the Beast : Stockfoto
Woman in bikini she sitting on beach.

Beauty and the Beast

Bijschrift:
Woman in bikini she sitting on beach.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
109150899
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Gianfranco DiNuzzo (Giodinu)
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.809 x 2.539 px (32,25 x 21,50 cm) - 300 dpi - 4,37 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Beauty And The Beast Stockfoto 109150899Strand,Ontspanning,Steen,Alleen één vrouw,Bikini,Op de rug gezien,Zitten,Volwassen,Vrije tijd,Buitenopname,Italië,Mensen,Plezier,Solitair,Zee,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Berg,Dag,Driekwartlengte,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Italiaanse cultuur,Kleurenfoto,Lucht,Mid-volwassen,Natuur,Reisbestemmingen,Vico Equense,Warrig haar,WolkPhotographer Collection: Moment Select @2010 Gianfranco Di NuzzoWoman in bikini she sitting on beach.