Beautiful woman at luxury resort pool smiling : Stockfoto

Beautiful woman at luxury resort pool smiling

Credits: 
Trinette Reed
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
91070172
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Hotel/hospitality, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.425 x 5.138 px (29,00 x 43,50 cm) - 300 dpi - 4,93 MB
Beautiful Woman At Luxury Resort Pool Smiling Stockfoto 91070172Luxe,Cool,Californië,Mode,Zwembadrand,Calistoga,Verblijfsoord,Fel verlicht,Zonnebril,Zwembad,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Amerikaans Indiaanse etniciteit,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gebouw exterieur,Geluk,Glamour,Handen op de heupen,In de camera kijken,Individualiteit,Jong volwassen,Kurta,Lang haar,Levensstijl,Mensen,Modieus,Mooie mensen,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Palmboom,Portret,Staan,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrijetijdskleding,Water,Zelfvertrouwen,Zonnig,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Trinette Reed