Beach view : Stockfoto
It's a hot day, it's the late 1960's - so everyone is at the beach.

Beach view

Credits: 
Nickant
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
It's a hot day, it's the late 1960's - so everyone is at the beach.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159070807
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
5.354 x 3.622 px (45,33 x 30,67 cm) - 300 dpi - 4,95 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Beach View Stockfoto1967,Archiefbeelden,Architectuur,Australië,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Grote groep mensen,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Lucht,Mensen,Nieuw-Zuid-Wales,Ontspanning,Ouderwets,Reisbestemmingen,Retrostijl,Strand,Sydney - Australië,Vakantie,Vervoermiddel,Vrije tijd,Wandelen,Wolk,Zand,Zee,Zitten,ZonlichtPhotographer Collection: Fototrove copyright nickant44 2013It's a hot day, it's the late 1960's - so everyone is at the beach.