Bathroom break : Stockfoto
Boy pulls up pants after using the urinal in tiled restroom.

Bathroom break

Credits: 
Aaron McCoy
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Boy pulls up pants after using the urinal in tiled restroom.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156831826
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.409 px (43,43 x 28,86 cm) - 300 dpi - 8,21 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bathroom Break Stockfoto2-3 jaar,Badkamer,Badkamergootsteen,Binnenopname,Daktegel,Fotografie,Geblokt,Horizontaal,Hygiëne,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Onderste deel,Onschuld,Op de rug gezien,Openbaar toilet,Openbare gebouwen,Peuterklasleeftijd,Ten voeten uit,Trekken,Twee personen,Urinoir,Vastzitten,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Photonica AARON MCCOYBoy pulls up pants after using the urinal in tiled restroom.