Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bathroom break : Stockfoto
Boy pulls up pants after using the urinal in tiled restroom.

Bathroom break

Bijschrift:
Boy pulls up pants after using the urinal in tiled restroom.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
156831826
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Aaron McCoy
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.409 px (43,43 x 28,86 cm) - 300 dpi - 8,21 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bathroom Break Stockfoto 156831826Badkamer,Daktegel,Openbaar toilet,Urinoir,Kind,Mannen,Vastzitten,Kindertijd,2-3 jaar,Badkamergootsteen,Binnenopname,Fotografie,Geblokt,Horizontaal,Hygiëne,Jongens,Kleurenfoto,Mensen,Onderste deel,Onschuld,Op de rug gezien,Openbare gebouwen,Peuterklasleeftijd,Ten voeten uit,Trekken,Twee personen,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Photonica AARON MCCOYBoy pulls up pants after using the urinal in tiled restroom.