Bassett Hound licking nose in studio : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Bassett Hound licking nose in studio

Credits: 
Gandee Vasan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Uitgeverij - Boeken voor verkoop in de detailhandel - Overig, Uitgeverij - Boeken voor verkoop in de detailhandel - Reisliteratuur, Uitgeverij - Boeken voor verkoop in de detailhandel - Romans, Uitgeverij - Studieboeken, Uitgeverij van kalenders, Uitgeverij van wens-/briefkaarten, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Publicatie - Aanvulling op boek, Publicatie - Boekomslag, Publicatie - In boek - Redactioneel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200498366-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.558 x 3.703 px (38,59 x 31,35 cm) - 300 dpi - 4,02 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bassett Hound Licking Nose In Studio StockfotoHond,Basset Hound,Witte achtergrond,Likken,Gespikkeld,Dierenthema's,Dierentong,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Horizontaal,Huisdier,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Neus van een dier,Omhoog kijken,Rashond,Studiofoto,Zitten,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica