Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Basketball Player Holding the Ball and Looking Up to Aim : Stockfoto

Basketball Player Holding the Ball and Looking Up to Aim

Credits: 
Jim Arbogast
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Beperkingen:
Er is een bestand van 75 MB geïnterpoleerd op basis van een TIFF-bestand van 20 MB.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
dv1342021
Collectie:
Photodisc
Basketball Player Holding The Ball And Looking Up To Aim Stockfoto dv1342021Concentratie,Donker,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Armen omhoog,Basketbal,Basketbal,Basketbaltenue,Binnenopname,Bovenlichaam,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gespierd,Helemaal kaal,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Omhoog kijken,Onderdeel van een serie,Portret,Professionele sporter,Richten,Spelen,Sport,Sportuniform,Staan,Vasthouden,Verlicht,VoorbereidingPhotographer Collection: Photodisc