Baseball Catcher catching ball in mitt : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Baseball Catcher catching ball in mitt

Credits: 
Lewis Mulatero
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89967745
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.787 x 4.520 px (49,00 x 38,27 cm) - 300 dpi - 5,31 MB
Baseball Catcher Catching Ball In Mitt StockfotoHonkbal,Honkbal,Vangen,Honkbalspeler,Zwarte achtergrond,Baseballhandschoen,Studiofoto,Beweging,Fotografie,Ten voeten uit,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Competitie,Concentratie,Eén persoon,Focus,Helm,Honkbalhelm,Hoofddeksel,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Nauwkeurigheid,Nieuw-Zeeland,Sport,Sporthelm,Sportkleding,Sportman,Tegenlicht,Vaardigheid,Van de zijkant,Vangershandschoen,Verwachting,VolwassenPhotographer Collection: Stone Lewis Mulatero