A ballet dancer poses near airplane at San Diego International Airport. : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A ballet dancer poses near airplane at San Diego International Airport.

Credits: 
Robert Benson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
80639169
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora
Max. bestandsgrootte:
5.610 x 3.740 px (47,50 x 31,67 cm) - 300 dpi - 4,97 MB
A Ballet Dancer Poses Near Airplane At San Diego International Airport Stockfoto 80639169Balletdanser,Vliegtuig,Commercieel vliegtuig,Ballet,Landen,Mensen,Schoonheid,Silhouet,Stadsbeeld,20-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Arabesk,Avondschemering,Beweging,Buitenopname,Californië,Dansen,Danser,Danseres,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lucht,Luchthaven,Menselijk been,Menselijk lichaamsdeel,Portret,Reiken,Romantiek,San Diego,Tutu,Van de zijkant,Volwassen,VrouwelijkheidPhotographer Collection: Aurora