Ballerina posing in tutu on points : Stockfoto
Ballerina posing in tutu on points


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Ballerina posing in tutu on points

Credits: 
Dimitri Otis
Bijschrift:
Ballerina posing in tutu on points
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98943851
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.467 x 5.020 px (29,35 x 42,50 cm) - 300 dpi - 10,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Ballerina Posing In Tutu On Points StockfotoBalletdanser,Ballet,Ten voeten uit,Tutu,Danseres,Balletschoen,Vaardigheid,Alleen vrouwen,Volwassen,Alleen één vrouw,Armen omhoog,Balans,Eén persoon,Frontaal,Op de tenen,Verticaal,Elegantie,Jong volwassen,Mensen,Perfectie,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Binnenopname,Fotografie,Kaapstad,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Met de ogen dicht,Schoonheid,Uitvoering,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Stone Dimitri VervitsiotisBallerina posing in tutu on points