Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Balinese woman weaving a scarf. : Stockfoto
Singaraja, Bali, Bali, Indonesia, South-East Asia, Asia

Balinese woman weaving a scarf.

Credits: 
Lynn Gail
Bijschrift:
Singaraja, Bali, Bali, Indonesia, South-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148826463
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.056 x 3.503 px (25,87 x 29,66 cm) - 300 dpi - 3,28 MB
Balinese Woman Weaving A Scarf StockfotoBejaard,Indonesië,Werken,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Azië,Bali,Balinesische cultuur,Beroep,Beschouwing,Bezittingen,Bril,Brillen en lenzen,Concentratie,Eén persoon,Fabriek,Fotografie,Gerimpeld,Indonesische cultuur,Industrie,Kleurenfoto,Kunst en Nijverheid,Menselijke leeftijd,Mensen,Seniore vrouwen,Singaraja,Textielindustrie,Vasthouden,Verouderingsproces,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werkende bejaarden,Weven,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Singaraja, Bali, Bali, Indonesia, South-East Asia, Asia