Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bald Eagle : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Bald Eagle.

Bald Eagle

Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Bald Eagle.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
53289009
Beperkingen:
File sizes for this collection start at 10MB and may not be suitable for some sizes of printed output. Please contact your local office.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
George Marks
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
3.120 x 3.923 px (26,42 x 33,21 cm) - 300 dpi - 4,75 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bald Eagle Stockfoto 53289009Amerikaanse zeearend,1950-1959,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Frontaal,Landelijke scène,Natuur,Neerstrijken,Profiel,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Waakzaamheid,Zonder mensen,Zwart-witPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - CIRCA 1950s: Bald Eagle.