Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Bald Eagle (Haliaeetus leucocephalus) : Stockfoto
Adult Bald Eagle feeding on chum salmon on frozen river. Chilkat River, Alaska

Bald Eagle (Haliaeetus leucocephalus)

Credits: 
John Brown
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Adult Bald Eagle feeding on chum salmon on frozen river. Chilkat River, Alaska
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158879722
Collectie:
Oxford Scientific
Max. bestandsgrootte:
5.091 x 3.387 px (43,10 x 28,68 cm) - 300 dpi - 6,54 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Bald Eagle StockfotoAlaska,Amerikaanse zeearend,Buitenopname,Dag,Dieren in het Wild,Eén dier,Fotografie,Haines,Hopeloosheid,Horizontaal,Jagende dieren,Kleurenfoto,Koud,Kracht,Natuur,Overstuur,River Chilkat,Sneeuw,Verenigde Staten,Voeren,Winter,Zalm - Dier,Zonder mensenPhotographer Collection: Oxford Scientific John Brown ImagesAdult Bald Eagle feeding on chum salmon on frozen river. Chilkat River, Alaska