Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Baffin Island, Nunavut, Canada. : Stockfoto
Looking out of a hanging tent, high up on Great Sail Peak.

Baffin Island, Nunavut, Canada.

Credits: 
Gordon Wiltsie
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Looking out of a hanging tent, high up on Great Sail Peak.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81884373
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.429 x 5.085 px (29,03 x 43,05 cm) - 300 dpi - 7,21 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baffin Island Nunavut Canada StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Arctis,Bergbeklimmen,Buitenopname,Canada,Dag,Door het raam kijken,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gevaar,Great Sail Peak,Hangen,Hoog,IJs,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Klif,Klimsport,Mannen,Mensen,Mist,Nunavut,Overhangend,Portaledge,Portretfoto,Risico,Sneeuw,Sport,Sportiviteit,Stewart Valley,Tent,Van de zijkant,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: National Geographic Looking out of a hanging tent, high up on Great Sail Peak.