Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
backyard water fight between 11-year-old girls : Stockfoto

Backyard water fight between 11-year-old girls

Credits: 
Stephen Simpson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415987
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.455 x 5.192 px (29,25 x 43,96 cm) - 300 dpi - 10,3 MB
Release-informatie:
Model release
Backyard Water Fight Between 11yearold Girls Stockfoto10-11 jaar,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Bikini,Boom,Bruin haar,Buitenopname,Californië,Drie personen,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gekanteld,Geluk,Gemeenschap,Glimlachen,Golvend,Gras,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,La Jolla,Mensen,Multi etnische groep,Nat,Ondeugendheid,Opwinding,Pierenbad,Pret,Spuiten,Tot je middel in het water,Tuinslang,Uitdaging,Vasthouden,Verenigde Staten,Verfrissing,Verhard erf,Verticaal,Vertrouwen,Vrolijk,Water,Watergevecht,ZomerPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson, Inc.