2 backpackers setting up tent in the sunset : Stockfoto
Grass hill, mountain area


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

2 backpackers setting up tent in the sunset

Credits: 
Klaus Vedfelt
Bijschrift:
Grass hill, mountain area
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151997702
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 16,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
2 Backpackers Setting Up Tent In The Sunset StockfotoKamperen,Tent,Reis,Landschap,Zonsondergang,IJsland,Landschap,Volwassen,Wandelen,Afgelegen,Veld,Buitenopname,Reizen,Saamhorigheid,Teamwerk,Twee personen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Avontuur,Duurzaam toerisme,Escapisme,Escapisme,Fotografie,Gezonde levensstijl,Horizon over land,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Spontaan,Ten voeten uit,Toerist,Vakantie,Vrijetijdsbesteding,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Klaus VedfeltGrass hill, mountain area