2 backpackers setting up tent in the sunset : Stockfoto
Grass hill, mountain area

2 backpackers setting up tent in the sunset

Credits: 
Klaus Vedfelt
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Grass hill, mountain area
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151997702
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 16,9 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
2 Backpackers Setting Up Tent In The Sunset Stockfoto20-24 jaar,Afgelegen,Alleen volwassenen,Avontuur,Buitenopname,Duurzaam toerisme,Escapisme,Escapisme,Fotografie,Gezonde levensstijl,Horizon over land,Horizontaal,IJsland,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kamperen,Kleurenfoto,Landschap,Landschap,Mensen,Reis,Reizen,Saamhorigheid,Spontaan,Teamwerk,Ten voeten uit,Tent,Toerist,Twee personen,Vakantie,Veld,Volwassen,Vrijetijdsbesteding,Wandelen,Zonlicht,ZonsondergangPhotographer Collection: Iconica Klaus VedfeltGrass hill, mountain area