Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
2 backpackers setting up tent in the sunset : Stockfoto
Grass hill, mountain area

2 backpackers setting up tent in the sunset

Bijschrift:
Grass hill, mountain area
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
151997702
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Klaus Vedfelt
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.760 x 3.840 px (48,77 x 32,51 cm) - 300 dpi - 16,9 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
2 Backpackers Setting Up Tent In The Sunset Stockfoto 151997702Kamperen,Landschap,Landschap,Reis,Afgelegen,Tent,Veld,Saamhorigheid,Teamwerk,Wandelen,Zonsondergang,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Avontuur,Buitenopname,Duurzaam toerisme,Escapisme,Escapisme,Fotografie,Gezonde levensstijl,Horizon over land,Horizontaal,IJsland,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mensen,Reizen,Spontaan,Ten voeten uit,Toerist,Twee personen,Vakanties,Volwassen,Vrijetijdsbesteding,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica Klaus VedfeltGrass hill, mountain area