Back To School : Stockfoto
A young boy gets ready for his first day of school.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Back To School

Credits: 
Just One Film
Bijschrift:
A young boy gets ready for his first day of school.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
133601950
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.750 px (42,33 x 31,75 cm) - 300 dpi - 8,47 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Back To School StockfotoOnderwijs,Schoolgebouw,Kind,Rugzak,Kindertijd,Schoolbord,Verenigde Staten,Eerste schooldag,Binnenopname,Eerste keer,In de camera kijken,Portret,Dag,Fotografie,Frontaal,Gekrabbel,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Driekwartlengte,Eén persoon,Glimlachen,Handen in de zakken,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Nevada,Reno,Tevreden,Verwachting,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Photonica 2007 Justin N FrancisA young boy gets ready for his first day of school.