Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Back of Model in Paper Exam Gown : Stockfoto
Model in exam room in paper gown about to have an examination.

Back of Model in Paper Exam Gown

Credits: 
Angela Cappetta
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Model in exam room in paper gown about to have an examination.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83631363
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.140 x 3.420 px (43,52 x 28,96 cm) - 300 dpi - 5,74 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Back Of Model In Paper Exam Gown Stockfoto40-44 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Doktersonderzoek,Dokterspraktijk,Eén persoon,Fotografie,Fotolijst,Gezondheidszorg en medicijnen,Halfgekleed,Horizontaal,Medische onderzoekskamer,Medische test,Mensen,Onderzoek,Onderzoekstafel,Ontdekking,Op de rug gezien,Oudere volwassenen,Patiënt,Patiënte,Staan,Staat New York,Stad New York,Verwachting,Wetenschap,ZiekenhuisklerenPhotographer Collection: The Image Bank Angela CappettaModel in exam room in paper gown about to have an examination.