Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Baby's chubby legs crossed : Stockfoto
Baby's chunky legs up in air slightly crossed (high key).

Baby's chubby legs crossed

Credits: 
Flavio Coelho
Bijschrift:
Baby's chunky legs up in air slightly crossed (high key).
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
118370825
Collectie:
Moment Open

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Babys Chubby Legs Crossed StockfotoBaby,Deelstaat São Paulo,São Paulo,Zware lichaamsbouw,Alleen baby's,Alleen één babymeisje,Babykleren,Bed,Been,Begin,Binnenopname,Brazilië,Eerste kindsheid,Enkels over elkaar,Eén persoon,Fotografie,High-key,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Ledematen,Liggen,Mensen,Nieuw leven,Onderdeel van,Onderste deel,Slaapkamer,Verticaal,Voeten omhoogPhotographer Collection: Moment Open © 2011 Flavio CoelhoBaby's chunky legs up in air slightly crossed (high key).