Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Baby taking bath : Stockfoto

Baby taking bath

Credits: 
Jade Albert Studio, Inc.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169477801
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.500 x 3.884 px (38,10 x 32,88 cm) - 300 dpi - 6,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Taking Bath StockfotoBaby,Keukengootsteen,Naakt,Aanrecht,Bel - Vloeistof,Schuim,Wassen,Alleen baby's,Alleen één jongensbaby,Binnenin,Binnenopname,Dag,Driekwartlengte,Echte mensen,Eerste kindsheid,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Huiselijk leven,Hygiëne,In de camera kijken,Keuken,Keuken - huis,Kleurenfoto,Mensen,Onschuld,Portret,Schattig,Verenigde Staten,Woonruimte,ZuiverheidPhotographer Collection: Photographer's Choice © Copyright 2011 Jade Albert Studio, Inc.