Baby in Bath : Stockfoto
Bathing baby

Baby in Bath

Credits: RJW
Bijschrift:
Bathing baby
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
154378096
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.950 x 3.507 px (41,91 x 29,69 cm) - 300 dpi - 16,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby In Bath Stockfoto 154378096Baby,Badkamer,Wassen,Bad,Badkamer - huis,Alleen baby's,Alleen één jongensbaby,Bovenlichaam,Drijven,Eerste kindsheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Hoog standpunt,Horizontaal,Hygiëne,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mensen,Ontbloot bovenlichaam,Portret,Studiofoto,WoonruimtePhotographer Collection: Stone Robert WilsonBathing baby