Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Baby holding mother's hand, close-up : Stockfoto

Baby holding mother's hand, close-up

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
101952731
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jamie Grill
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.181 x 4.181 px (35,40 x 35,40 cm) - 300 dpi - 5,54 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Holding Mothers Hand Closeup Stockfoto 101952731Baby,Vertrouwen,Moeder,Handen vasthouden,Close-up,Volwassen,Zorgzaamheid,Liefde,Menselijke hand,Mensen,Saamhorigheid,Zoon,één ouder,0-11 Maanden,25-29 jaar,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Dag,Familie met één kind,Fotografie,Jersey City,Jong volwassen,Jonge vrouw,Jongensbaby's,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,New Jersey,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Twee personen,Verbondenheid,Verenigde Staten,Vierkant,VrouwelijkPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography