Baby girl taking bath : Stockfoto
Baby girl enjoying her bath in kitchen sink.

Baby girl taking bath

Credits: 
Noel Kleinman
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Baby girl enjoying her bath in kitchen sink.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145584980
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.071 x 2.717 px (34,47 x 23,00 cm) - 300 dpi - 2,92 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Girl Taking Bath Stockfoto0-11 Maanden,Alleen baby's,Alleen één babymeisje,Baby,Bad,Badkamer - huis,Binnenopname,Blootvoets,Dag,Eerste kindsheid,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Keukengootsteen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Liggen,Mensen,Mond open,Nat,Plezier,Pret,Spontaan,Stromend water,Tapkraan,Ten voeten uit,Van de zijkant,Verenigde Staten,Water,WoonruimtePhotographer Collection: Moment Select © 2012 Noel KleinmanBaby girl enjoying her bath in kitchen sink.