Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Baby girl taking bath : Stockfoto
Baby girl enjoying her bath in kitchen sink.

Baby girl taking bath

Bijschrift:
Baby girl enjoying her bath in kitchen sink.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
145584980
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Noel Kleinman
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.071 x 2.717 px (34,47 x 23,00 cm) - 300 dpi - 2,92 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Girl Taking Bath Stockfoto 145584980Baby,Bad,Van de zijkant,Keukengootsteen,Tapkraan,Verenigde Staten,0-11 Maanden,Alleen baby's,Alleen één babymeisje,Badkamer - huis,Binnenopname,Blootvoets,Dag,Eerste kindsheid,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Liggen,Mensen,Mond open,Nat,Plezier,Pret,Spontaan,Stromend water,Ten voeten uit,Water,WoonruimtePhotographer Collection: Moment Select © 2012 Noel KleinmanBaby girl enjoying her bath in kitchen sink.