Baby girl sleeping with headphones : Stockfoto
Baby girl sleeping with headphones over the laptop.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Baby girl sleeping with headphones

Credits: 
Jekaterina Nikitina
Bijschrift:
Baby girl sleeping with headphones over the laptop.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
100003217
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
6.881 x 4.677 px (58,26 x 39,60 cm) - 300 dpi - 15,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Girl Sleeping With Headphones StockfotoHoofdtelefoon,Muziek,Baby,Luisteren,Bureau,Slapen,Peuter,Laptop,Barcelona - Spanje,Echte mensen,Eén persoon,Kindertijd,Moe,Ontspanning,0-11 Maanden,Alleen baby's,Alleen één babymeisje,Binnenopname,Bruin haar,Close-up,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Horizontaal,Huis interieur,Kleurenfoto,Laptop,Leunen,Mensen,Met de ogen dicht,Onscherpe achtergrond,Portretfoto,T-Shirt,Techniek,Verveling,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Jekaterina NikitinaBaby girl sleeping with headphones over the laptop.