Baby girl (5 months) lying down covered with us dollar bills falling from above : Stockfoto

Baby girl (5 months) lying down covered with us dollar bills falling from above

Credits: 
Justin Case
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063184b-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.996 x 3.331 px (42,30 x 28,20 cm) - 300 dpi - 6,1 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Girl Lying Down Covered With Us Dollar Bills Falling From Above Stockfoto2-5 Maanden,Alleen kinderen,Alleen één babymeisje,Amerikaanse dollar,Armen omhoog,Baby,Babymeisjes,Consumentisme,Europese etniciteit,Eén persoon,Financiën,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Gelegenheid,Halfgekleed,Hebzucht,Horizontaal,Idee,Kindertijd,Kleurenfoto,Ledematen,Liggen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onschuld,Papiergeld,Rijkdom,Studiofoto,Ten voeten uit,Van de zijkant,Van rijke afkomstPhotographer Collection: Stone