Baby girl (5 months) lying down covered with us dollar bills falling from above : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Baby girl (5 months) lying down covered with us dollar bills falling from above

Credits: 
Justin Case
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10063184b-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.996 x 3.331 px (42,30 x 28,20 cm) - 300 dpi - 6,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Girl Lying Down Covered With Us Dollar Bills Falling From Above StockfotoBaby,Van rijke afkomst,Financiën,Kindertijd,Armen omhoog,Hebzucht,Idee,Rijkdom,2-5 Maanden,Babymeisjes,Gelegenheid,Alleen kinderen,Alleen één babymeisje,Amerikaanse dollar,Consumentisme,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Halfgekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Liggen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Onschuld,Papiergeld,Studiofoto,Ten voeten uit,Van de zijkantPhotographer Collection: Stone