Baby floating on leaf in rainforest creek : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Baby floating on leaf in rainforest creek

Credits: 
pbnj productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
168583824
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.522 x 5.058 px (29,82 x 42,82 cm) - 300 dpi - 8,46 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Floating On Leaf In Rainforest Creek Stockfoto 168583824Baby,Natuur,Naakt,Nieuw leven,Varen,Alleen baby's,Mensen,Ontdekking,Begin,Blad,Groen,Hawaï-eilanden,Begrippen en thema's,Buitenopname,Dag,Drijven,Eén persoon,Fotografie,Idee,Kleurenfoto,Onbekend geslacht,Onschuld,Oost-Europese etniciteit,Pacifische eilanden,Reis,Stroom,Ten voeten uit,Verbeelding,Verenigde Staten,Verticaal,Vlak erboven,WoudPhotographer Collection: Stone PBNJ Productions