Baby dressed as urban rapper dancing : Stockfoto
Eight month old baby dressed as urban rapper dancing.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Baby dressed as urban rapper dancing

Credits: 
Gandee Vasan
Bijschrift:
Eight month old baby dressed as urban rapper dancing.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
119941108
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.052 x 5.000 px (34,31 x 42,33 cm) - 300 dpi - 8,33 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Dressed As Urban Rapper Dancing StockfotoBaby,Dansen,Cool,Humor,Mensen,Zonnebril,Bling bling,Eén persoon,Individualiteit,Rapper,Spijkerbroek,Witte achtergrond,6-11 Maanden,Alleen baby's,Alleen één jongensbaby,Baseballpet,Beweging,Bewogen,Engeland,Fotografie,Gemengde afkomst,Goud,Groot-Brittannië,Houding,Jongensbaby's,Juwelen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Portret,Studiofoto,Ten voeten uit,Verticaal,Vitaliteit,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Stone Gandee VasanEight month old baby dressed as urban rapper dancing.