Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Baby boy dressed up as rock star : Stockfoto
6 months old baby boy dressed up as rock star holding electric guitar

Baby boy dressed up as rock star

Credits: 
Gandee Vasan
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
6 months old baby boy dressed up as rock star holding electric guitar
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
119677109
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.177 x 5.412 px (43,83 x 45,82 cm) - 300 dpi - 8,62 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Baby Boy Dressed Up As Rock Star StockfotoAfrikaanse etniciteit,Alleen baby's,Alleen één jongensbaby,Baby,Badge,Elektrische gitaar,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gescheurd,Haarband,Humor,In de camera kijken,Individualiteit,Jeugdcultuur,Kleurenfoto,Leer,Leren jasje,Mensen,Mond open,Portret,Pret,Pubertijd,Retrostijl,Spijkerbroek,Studiofoto,Ten voeten uit,Uitvoering,Verticaal,Vreugde,Vrijetijdskleding,Witte achtergrond,ZingenPhotographer Collection: Stone Gandee Vasan6 months old baby boy dressed up as rock star holding electric guitar