Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Avenue of America, New York City, Winter 1980 : Stockfoto
Taxi and pedestrians in deep shadow on street, New York City, USA, 1980

Avenue of America, New York City, Winter 1980

Credits: 
Ernst Haas
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Taxi and pedestrians in deep shadow on street, New York City, USA, 1980
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Papierproducten voor verkoop in de detailhandel, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
MA0258-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.052 x 3.384 px (42,77 x 28,65 cm) - 300 dpi - 4,63 MB
Avenue Of America New York City Winter 1980 Stockfoto20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Amerikaanse cultuur,Auto,Buitenopname,Dag,Donker,Drie personen,Een groep mensen,Fotografie,Geel,Gele taxi,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van,Onderweg,Op de rug gezien,Oudere mannen,Oversteekplaats,Oversteken,Reisbestemmingen,Schaduw,Silhouet,Stad,Stad New York,Stadsleven,Stadsstraat,Stilstaand,Straat,Taxi,Voetganger,Volwassen vrouwen,Wandelen,Waterdamp,ZonlichtPhotographer Collection: The Image Bank Taxi and pedestrians in deep shadow on street, New York City, USA, 1980