Augmented reality on a tablet computer : Stockfoto

Augmented reality on a tablet computer

Credits: 
Miguel Navarro
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Display - Fotobehang, Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139578750
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.206 x 5.000 px (35,61 x 42,33 cm) - 300 dpi - 9,64 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Augmented Reality On A Tablet Computer StockfotoBegeleiding,Draadloze technologie,Fotografie,Gebouw exterieur,Groot-Brittannië,Ingang,Kleurenfoto,Pop-up store,Richting,Studiofoto,Tablet-pc,Toegevoegde realiteit,Verticaal,Westers schrift,Witte achtergrond,Zonder mensen,Zonnescherm,newtechnologyPhotographer Collection: Stone Miguel Navarro