Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Augmented reality on a smartphone by day : Stockfoto

Augmented reality on a smartphone by day

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
161719636
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Display - Fotobehang, Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Miguel Navarro
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.433 x 5.433 px (46,00 x 46,00 cm) - 300 dpi - 23 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Augmented Reality On A Smartphone By Day Stockfoto 161719636Draagbare informatie-apparatuur,Techniek,Smartphone,Digitaal beeld,Draadloze technologie,Toegevoegde realiteit,Zonder mensen,Wolk,Studiofoto,Zon,Modern,Richting,Stadsbeeld,Enkel object,Tekstveld,Blauwe achtergrond,Fotografie,Gekleurde achtergrond,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Vierkant,WolkenkrabberPhotographer Collection: Stone Miguel Navarro